Vrijwillige hulp gezocht voor Vakantiespelen Dichtersbuurt

Handjes

Voor de Vakantiespelen Dichtersbuurt dat gehouden wordt van 01 t/m 05 mei.

 

De vakantiespelen worden 3x in het jaar georganiseerd  bij 't Noaberhoes in de Dichtersbuurt. Daarnaast vinden er nog losse activiteiten plaats onder de vlag van Kidsclub Dichtersbuurt.

 

Tijdens de laatste week van de meivakantie, tijdens de laatste 2 weken van de zomervakantie en tijdens de laatste week van de herfstvakantie worden er
allerlei leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die niet op vakantie kunnen of gaan. Samen avonturen beleven en vrienden maken is het motto!

 

Voor een laagdrempelig bedrag kunnen kinderen zich de hele dag vermaken. Alle activiteiten worden begeleid door twee professionals en een team aan vrijwilligers dat ervaren is in werken met kinderen, sport&spel en recreatie.

 

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (18+) die een bijdrage zouden willen leveren aan het ondersteunen en begeleiden van kinderen en activiteiten tijdens de vakantiespelen in de Dichtersbuurt. We kunnen hulp gebruiken bij het beleiden van activiteiten, het verzorgen van de lunch, het voorbereiden van activiteiten of algemeen ondersteunende taken. Tijden in overleg, beschikbaar voor minimaal 2 uurtjes per dag.

 

Tijden:

 

Opbouw: 7.30 uur tot 9.00 uur.
Activiteiten: 09:00 tot 15:00 uur.

Afbouw: 15.00 uur tot 16.00 uur.

 

Ik heb interesse

Locatie

Vondelstraat 5, Hengelo

Aantal personen

5