Gevraagd Opslagruimte (eventueel met Kantoorfaciliteit) Stichting

Faciliteiten

Slingerbeurs-hulp gewenst voor maatschappelijke impact.

 

Als non-profitorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van vriendschap, integratie en sport in de samenleving, is Stichting VV&S AUNI momenteel op zoek naar een geschikte opslagruimte met eventueel aangrenzende kantoorfaciliteiten. De behoefte aan een vaste locatie is cruciaal voor ons om gestructureerd te werken, vergaderingen te organiseren en persoonlijke ontmoetingen te faciliteren.

 

Van de opslag zouden we gedurende het hele jaar gebruik van willen maken. Het zou fijn zijn als het makkelijk toegankelijk zou zijn voor ons.

Een combinatie van opslagruimte met kantoorfaciliteiten zou ideaal zijn om ons werk effectiever uit te voeren. Het is een pré als de kantoorfaciliteit en de opslagruimte in de buurt van elkaar zitten. 

 

Door uw steun via de Slingerbeurs hopen we niet alleen een geschikte ruimte te vinden, maar ook de mogelijkheid te krijgen om onze maatschappelijke bijdrage verder te vergroten. Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en kijken uit naar uw hulp bij het realiseren van onze doelen.

 

 

Ik heb interesse

Organisatie

Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI

Locatie

Hengelo

Afmetingen

We overwegen een opslagruimte van ongeveer 20-30 m² (met eventueel een kantoorruimte van circa 15-25 m²).