Tent gezocht voor "Multiculturele Tentbeleving" 40 jarig AUNI-toernooi

Materialen

40-jarig jubileum: Een bruisende tent neer zetten naast de sporthal

 

In het kader van ons 40-jarig jubileum voor het AUNI-Toernooi (28 december 2024), streven we naar een onvergetelijke viering door het toevoegen van een sprankelende dimensie. We hebben het idee om naast de sporthal een grote tent op te zetten, gevuld met multiculturele kraampjes met hapjes, workshops, entertainment, en meer.

Deze feestelijke aanvulling heeft een tweeledig doel. Allereerst willen we de betrokkenheid van buurtbewoners vergroten door hen actief deel te laten nemen aan onze jubileumviering. Door hen een plek te geven in deze festiviteiten, streven we naar een hechtere band met de lokale gemeenschap. Ten tweede biedt dit evenement de kans om niet alleen sport, maar ook cultuur en diversiteit te omarmen, waardoor ons toernooi meer wordt dan alleen een sportgebeurtenis.

Om dit mogelijk te maken, zijn we op zoek naar een gewaardeerde sponsor die de grote tent met heaters voor ons wil faciliteren. Uw bijdrage zou niet alleen een fysieke ruimte creëren voor deze jubileumactiviteiten, maar ook aantonen dat uw bedrijf betrokken is bij het bevorderen van gemeenschapsbanden en culturele diversiteit.

We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking niet alleen een positieve impact zal hebben op ons jubileum, maar ook op uw bedrijfsimago als maatschappelijk betrokken onderneming. Graag nodigen we u uit om deze bijzondere gelegenheid te bespreken en de mogelijkheden van uw sponsorbijdrage verder te verkennen.

Bedankt voor uw overweging en we kijken ernaar uit om samen een onvergetelijke jubileumviering te creëren.

Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI.

 

Ik heb interesse
Afbeelding Tent gezocht voor "Multiculturele Tentbeleving" 40 jarig AUNI-toernooi

Organisatie

Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI

Ophalen / brengen

Brengen

Aantal items

1

Afmetingen

Wij beschikken momenteel niet over de exacte afmetingen, maar we overwegen een ruimte van ongeveer 10x30m². We staan open voor verdere discussie met de betrokken partij om de juiste afmetingen te bepalen.