Digitale Innovatie: Hulp Gezocht voor Interactieve Ervaring

Diversen

Help ons met een evenementen-app, livestreaming en innovatieve technologie├źn.

 

Met ons 40e AUNI-Toernooi op 28 december 2024 in het vooruitzicht, streven we naar een onvergetelijke jubileumervaring. Om dit te bereiken, zijn we op zoek naar ondersteuning op het gebied van digitale hulpmiddelen.
 

Concreet denken we aan de implementatie van een evenementen-app die deelnemers, supporters en vrijwilligers toegang geeft tot het programma, live-updates, en interactieve functies. Daarnaast overwegen we livestreamingfaciliteiten om het toernooi toegankelijk te maken voor een breder publiek, waar ook ter wereld.
 

We staan open voor andere innovatieve technologische oplossingen die kunnen bijdragen aan de algehele interactiviteit van het evenement. Uw expertise op dit gebied zou ons helpen om een inclusieve en boeiende ervaring te creëren voor alle betrokkenen.
 

Indien u geïnteresseerd bent om ons te ondersteunen bij deze digitale uitbreiding, nodigen we u graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden verder te bespreken. Samen kunnen we het AUNI-Toernooi naar nieuwe hoogten tillen en een blijvende indruk achterlaten bij deelnemers en supporters.
 

We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en willen u bij voorbaat bedanken voor uw overweging.
 

Met vriendelijke groet,
Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI

 

Ik heb interesse

Organisatie

Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI