Stralende Promotie 40e AUNI-Toernooi: Help ons Schitteren!

Kennis en expertise

Ondersteun onze promotie-inspanningen voor het 40e AUNI-Toernooi op 28.12.2024

 

Ter gelegenheid van ons 40e AUNI-Toernooi op 28 december 2024 zijn we op zoek naar uw waardevolle expertise en ondersteuning op het gebied van promotie en marketing. Ons doel is om deze jubileumviering breder bekend te maken en de feestvreugde met een groter publiek te delen.
 

We willen graag samenwerken aan een strategische promotiecampagne die onze jubileumviering in de schijnwerpers zet. Dit kan variëren van het ontwikkelen van aantrekkelijke promotiematerialen tot het implementeren van doeltreffende online en offline marketingstrategieën. We streven ernaar om niet alleen deelnemers, maar ook supporters, sponsors en gemeenschapsleden actief bij dit bijzondere evenement te betrekken.
 

Uw deskundigheid en inzet kunnen een cruciale rol spelen bij het vergroten van de zichtbaarheid en het succes van ons jubileumtoernooi. We nodigen u graag uit voor een gesprek om de specifieke behoeften en mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het 40e AUNI-Toernooi straalt in de schijnwerpers.
 

Alvast hartelijk dank voor uw overweging en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.
 

Met vriendelijke groet
Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI

 

Ik heb interesse

Organisatie

Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI

Locatie

Hengelo