Jubileumevent, 40e AUNI-Toernooi: Jouw hulp gevraagd!

Handjes

Maak deel uit van ons jubileum!

 

Beste Vrijwilligers,
 

Met trots bereiden we ons voor op het 40e AUNI-Toernooi op 28 december 2024 en we hebben jouw hulp nodig! Kunnen we rekenen op jouw vrijwillige inzet om dit jubileum evenement tot een succes te maken?
 

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen bij diverse taken, waaronder registratie van deelnemers, begeleiding van sporters, en ondersteuning bij verschillende activiteiten gedurende de dag. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat deelnemers een onvergetelijke ervaring hebben.

 

Als vrijwilliger krijg je de kans om deel uit te maken van een geweldig evenement, nieuwe mensen te ontmoeten en bij te dragen aan de positieve sfeer van het AUNI-Toernooi. Of je nu ervaring hebt in evenementenorganisatie of gewoon wilt bijdragen aan een goed doel, we verwelkomen iedereen die bereid is om een helpende hand te bieden.

Kort over het AUNI-Toernooi:
"Het AUNI-Toernooi is een jaarlijks terugkerend sportevenement dat gericht is op het bevorderen van vriendschap, integratie en sport in de samenleving. De doelstelling is om mensen van diverse achtergronden samen te brengen en gelijkheid en sociale samenhang te bevorderen. Het toernooi fungeert als een platform voor ontmoetingen en verbinding tussen verschillende etnische en sociale groepen. We zetten ons in voor diverse goede doelen om een positieve impact te hebben op kwetsbare groepen in de samenleving. Het AUNI-Toernooi heeft een aanzienlijke sociale waarde en draagt bij aan het creëren van een inclusieve en verenigde gemeenschap".

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen als vrijwilliger, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we dit jubileumtoernooi onvergetelijk maken!
 

 

Met vriendelijke groet,
Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI

 

Ik heb interesse

Organisatie

Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI

Locatie

Hengelo