Op zoek naar kantoorruimte voor Stichting

Faciliteiten

Hulp gewenst voor maatschappelijke impact.

 

Als non-profitorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van vriendschap, integratie en sport in de samenleving, is Stichting VV&S AUNI momenteel op zoek naar een geschikte kantoorruimte met meubilair, zoals bureau, tafels, kast en stoelen. De behoefte aan een vaste locatie is cruciaal voor ons om gestructureerd te werken, vergaderingen te organiseren en persoonlijke ontmoetingen te faciliteren.

 

Het zou ideaal zijn als de ruimte het hele jaar beschikbaar zou kunnen zijn en makkelijk toegankelijk voor ons. En het zou een optie kunnen zijn als het een ruimte is waar ook anderen gebruik van maken.

Een combinatie van een kantoor met opslagruimte zou ideaal zijn om ons werk effectiever uit te voeren. Het is een pré als de kantoorfaciliteit en de opslagruimte in de buurt van elkaar zitten. 

 

Door uw steun via de Slingerbeurs hopen we niet alleen een geschikte ruimte te vinden, maar ook de mogelijkheid te krijgen om onze maatschappelijke bijdrage verder te vergroten. Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en kijken uit naar uw hulp bij het realiseren van onze doelen.

 

Ik heb interesse

Organisatie

Stichting Vriendschap Verbroedering & Sport AUNI

Afmetingen

kantoorruimte van circa 15-25 m²